De kwaliteit die wij bieden

'Biologische lunch' staat voor kwaliteit. En daarbij is niet alleen de kwaliteit van het eindproduct van belang, maar ook de weg ernaartoe. Wij zijn van mening dat vakbekwaamheid zowel in het proces, als in het resultaat zichtbaar moet zijn. Daarom bewaken wij niet alleen de kwaliteit van de ingrediënten die worden gebruikt, maar ook de kwaliteit van de bedrijfsvoering van de partner.

De cateraars en koks die door '4plaats' zijn geselecteerd, werken uiteraard uitsluitend met smakelijke, bijzondere en verse producten en ingrediënten. Reinheid en hygiëne zijn de minimale standaard en er is toezicht op naleving van de elementaire en wettelijke bepalingen waaronder vergunningen, voorschriften en HACCP.

Het voldoen aan regels voor voedselveiligheid en het toepassen van gevarenidentificatie en risicoanalyse moet door onze partners volgens een gestructureerde aanpak plaatsvinden. Daarnaast zorgen onze partners voor een correcte en duidelijke vastlegging en naleving van de gemaakte afspraken. Zodoende kunnen wij erop toezien dat de gemaakte afspraken worden nagekomen.

Al met al kunt u erop vertrouwen dat u zaken doet met een uitstekende cateraar. Gaat er naar uw mening iets niet als afgesproken, dan kennen wij een heldere klachtenprocedure.

Ga naar:

<< terug

© 2023 biologischelunch.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Vergaderlocatie | Links | Lunch