Wat is 'Biologische lunch'.

'Biologische lunch' is hét adres voor het bestellen van lunches, hapjes, salades en buffetten. Voor elke gelegenheid de juiste lunch, bij u thuis of op de zaak. Binnen enkele ogenblikken geregeld, zonder schort of kookstress.

‘Biologische lunch' is een uniek samenwerkingsverband van verschillende cateraars door het hele land. Dit betekent overal in het land hetzelfde aanbod, dezelfde prijs en dezelfde kwaliteit. Dus wat vandaag op de vergadering in Amsterdam een succes is, kan ook morgen op de bijeenkomst in Zwolle geserveerd worden.

‘Biologische lunch' staat voor luxe. De luxe van heerlijk eten. De luxe van gemak. Want u kunt uw eigen boontjes doppen, maar gemak dient de mens! Dus geen zoektocht naar exotische ingrediënten. Geen zware boodschappentassen. Geen smakeloze kant-en-klaar happen. Geen stress. Gewoon vanuit de luie stoel. Gewoon met enkele muisklikken geregeld. Gewoon goed!

Het bestellen via onze website is snel en eenvoudig. U maakt een keuze, geeft aan waar en wanneer de lunch geleverd moeten worden en bevestigt de bestelling. Wij zorgen er vervolgens voor dat de bestelling bij de juiste cateraar terecht komt en klaar bent u. Op het afgesproken tijdstip heeft u de geheel verzorgde lunch bij u op de zaak of thuis. Laat uw gasten maar komen.

Zo makkelijk is het!

Ga naar:

<< terug

© 2023 biologischelunch.nl | Algemene voorwaarden | Disclaimer | Vergaderlocatie | Links | Lunch